NA MARTINA VALLESPIR, NA LAURA CAPÓ I N’ADRIÀ BRUNET
Bàsquet Manacor: Les júnior de categoria interilles varen certificar la seva presència a la fase final a nivell balear gràcies a la victòria davant el CD Alcàzar per un clar 80 a 27
Gran victòria de les nostres jugadores a casa del LLucmajor que permet a l’equip seguir lluitant per estar entre els quatre millors equips de la lliga balear. Una victòria per 53 a 57 basada en un gran tercer
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/11/2023 - 03:49:00
Per la seva banda, derrota de les séniors DECOPUNT de lliga insular per 29 a 46 davant el Bàsquet Muro. En categoria masculina, els séniors de lliga insular UM BEACH HOUSE es varen mostrar molt superiors

LES JÚNIORS FORN CA’N TÒFOL ES CLASSIFIQUEN PER A LA FASE FINAL DE LA LLIGA INTERILLES. Les nostres júnior de categoria interilles varen certificar la seva presència a la fase final de la màxima categoria júnior a nivell balear gràcies a la victòria davant el CD Alcàzar per un clar 80 a 27. D’aquesta manera les nostres jugadores acumulen sis victòries en sis partits i certifiquen el seu accés a jugar pel títol júnior de les Illes Balears.

LES SÉNIORS ESTACIONS DE SERVEI FEBRER MARTÍ RETORNEN AL CAMÍ DE LA VICTÒRIA. Gran victòria de les nostres jugadores a casa del LLucmajor que permet a l’equip seguir lluitant per estar entre els quatre millors equips de la lliga balear. Una victòria per 53 a 57 basada en un gran tercer quart a nivell ofensiu i defensiu.

En categoria cadet, les nines del cadet preferent HOLISTIC BERLIN perderen a casa del Campos per 31 a 68, els cadet RT. XINXERAM segueix amb una gran dinàmica després de guanyar al Binissalem per 83 a 39

Per la seva banda, derrota de les séniors DECOPUNT de lliga insular per 29 a 46 davant el Bàsquet Muro. En categoria masculina, els séniors de lliga insular UM BEACH HOUSE es varen mostrar molt superiors als companys de Porto Cristo i obtingueren la cinquena victòria de la temporada per 46 a 85. L’equip segueix en segon lloc de la classificació empatat a victòries amb el Pollença i el Joan Capó.

GRAN VICTÒRIA DE L’INFANTIL FEMENÍ FERRERIA ES BIULÓ DAVANT EL SINEU. Les nines dirigides per n’Adrià Pastor varen aconseguir una gran victòria per 58 a 27 davant les companyes del Sineu. Gran tasca de tot l’equip que les permeté aconseguir la cuarta victòria en sis partits.

Per la seva banda, les nines de l’infantil INNOVATEC SECURITY varen realitzar un gran partit per vèncer a Campos per 12 a 63 i seguir en pas ferm en el liderat del seu grup de promoció.

En categoria masculina, els nins del D5 SPORT SHOP hagueren de suar de valent per imposar-se per només un punt de diferència, 56 a 57, als companys de l’UADIS de Sant Josep.

En categoria cadet, les nines del cadet preferent HOLISTIC BERLIN perderen a casa del Campos per 31 a 68, els cadet RT. XINXERAM segueix amb una gran dinàmica després de guanyar al Binissalem per 83 a 39, els nins del cadet BAR EL PORRÓN venceren en un emocionant partit als companys de Alcúdia per 42 a 35 i el nostre cadet de promoció, l’OPTICALIA MANACOR, segueix en segon lloc de la seva lliga després de vèncer al CB Consell per un contundent 81 a 57.

En categoria mini, les nines del SERVIMEDIC varen ser superades per les companyes de l’Inca per 129 a 87 en un partit molt atractiu i divertit. Per la seva banda, els nins del mini BIOCONSTRUCCIONS PEDRA VIVA-VOYANICS varen perdre a casa del Campos per 92 a 62 en un partit a on els locals foren superiors. Els minis JARDÍ NET varen jugar a casa davant el Sant Francesc Llops. Foren superats per un marcador de 4 a 34 per un equip de més edat i amb més experiència dins la categoria.

DEBUT A LA SALLE DE LES NINES DE L’EQUIP D’INICIACIÓ PARERA ARQUITECTURA. L’equip de nines federades més jovenetes del Club va fer finalment el seu debut a la lliga davant els companys i companyes de Binissalem. Va ser un partit molt especial per a les nostres jugadores i les seves famílies ja que per primer cop competien en la lliga d’iniciació. Molta d’emoció, rialles i diversió en un partit a on l’equip mostrà la seva gran progressió en el dia a dia.

NA MARTINA VALLESPIR, NA LAURA CAPÓ I N’ADRIÀ BRUNET SÓN CONVOCATS ALS MINIBÀSQUET DAYS. Les dues jugadores mini del nostre club i el nostre jugador mini, formen part del programa de seguiment de jugadores i jugadors del 2012 i 2013 del la FBIB. Des d’aqui els enviam l’enhorabona i dessitjam que disfrutin molt de l’experiència.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado