Blancaflor Cultural, una nova associació amb passió per la cultura.
Neix a Manacor, Blancaflor Cultural, una associació que inicia la seva travessa cultural amb un ferm compromís envers el desenvolupament comunitari
Un dels pilars de l'associació és donar suport als artistes emergents, proporcionant-los plataformes per mostrar el seu talent i establir connexions significatives en el món artístic.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 21/11/2023 - 09:36:38
Aquesta associació, amb les seves primeres passes, es proposa una àmplia gamma d'activitats per enriquir el teixit cultural. Des d'impulsar la formació artística fins a coordinar esdeveniments culturals i diversos tallers.

Blancaflor Cultural, una nova associació amb passió per la cultura. Neix a Manacor, Blancaflor Cultural, una associació que inicia la seva travessa cultural amb un ferm compromís envers el desenvolupament comunitari. Aquesta associació, amb les seves primeres passes, es proposa una àmplia gamma d'activitats per enriquir el teixit cultural. Des d'impulsar la formació artística fins a coordinar esdeveniments culturals i diversos tallers.

Un dels pilars de l'associació és donar suport als artistes emergents, proporcionant-los plataformes per mostrar el seu talent i establir connexions significatives en el món artístic. A més, es cerca la col·laboració amb altres entitats culturals per fomentar sinergies i compartir recursos, contribuint així al creixement col·lectiu.

A més, es cerca la col·laboració amb altres entitats culturals per fomentar sinergies i compartir recursos, contribuint així al creixement col·lectiu.

La consciència ambiental també ocupa un lloc destacat en l'agenda de Blancaflor Cultural. Mitjançant iniciatives i campanyes, l'associació es proposa sensibilitzar la comunitat sobre la importància de la sostenibilitat i la preservació de l'entorn.

En els seus primers mesos, Blancaflor Cultural ja ha deixat la seva empremta col·laborant en la promoció del concert de ZOO a Son Fusteret i organitzant l'animada trobada musical al pati del teatre de Petra amb DJ Dee Mony i el grup Montenegro. Aquests esdeveniments són només l'inici de la contribució que aquesta associació promet aportar al panorama cultural del llevant mallorquí.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado