Finalment, les nines del nostre premini FANTASYPARK MALLORCA
Bàsquet Manacor: Després de la gran victòria dins Hispània per 38 a 109, els nostres júniors interilles competiran dissabte a les 19:30 a La Salle per una plaça directa a la fase final
ESTACIONS DE SERVEI FEBRER I MARTÍ es situen en el cinquè lloc de la lliga balear femenina després de vèncer per 66 a 56 al Jovent Coinga i es queden a només una victòria de les places de playoff pel títol.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 22/11/2023 - 02:27:00
DISSABTE DIA 25 ES JUGARÀ UN PARTIT MOLT IMPORTANT PEL NOSTRE JÚNIOR D’INTERILLES MALLORCA SEA PARADISE A LA SALLE. Després de la gran victòria dins Hispània per 38 a 109

ELS DOS EQUIPS SÉNIOR DE CATEGORIA BALEAR ESTAN SITUATS EN LA PART ALTA DE LA TAULA ENS LES SEVES RESPECTIVES LLIGUES. El nostre sénior masculí CÀRNIQUES SUNYER va vèncer diumenge passat a l’Ibiza Feeling Basquet Sant Antoni per 79 a 71 en un partit decidit en un gran tercer quart del nostres. Amb aquesta victòria l’equip es manté tercer a la lliga, empatat amb cinc victòries i una derrrota amb el primer i el segon classificat.

Per la seva banda, les séniors ESTACIONS DE SERVEI FEBRER I MARTÍ es situen en el cinquè lloc de la lliga balear femenina després de vèncer per 66 a 56 al Jovent Coinga i es queden a només una victòria de les places de playoff pel títol.

BUFETE PERELLÓ foren superades pel Pollença, líder del campionat, per 64 a 83 i les nines del cadet preferent HOLISTIC BERLIN varen perdre dins La Salle davant el Montuïri per 33 a 61.

DISSABTE DIA 25 ES JUGARÀ UN PARTIT MOLT IMPORTANT PEL NOSTRE JÚNIOR D’INTERILLES MALLORCA SEA PARADISE A LA SALLE. Després de la gran victòria dins Hispània per 38 a 109, els nostres júniors de categoria interilles competiran dissabte a les 19:30 a La Salle per una plaça directa a la fase final interilles. Serà un partit de molt alt nivell que de ben segur farà disfrutar al màxim a totes les persones que omplin les graderies de La Salle.

En categoria preferent, els júniors FORN CA N’AMER-PASTISSERIA RAMIS segueixen mostrant una bona progressió. La darrera jornada van vèncer al Santanyí per 50 a 33 al Santanyí.

En categoria cadet, les nines del promoció BUFETE PERELLÓ foren superades pel Pollença, líder del campionat, per 64 a 83 i les nines del cadet preferent HOLISTIC BERLIN varen perdre dins La Salle davant el Montuïri per 33 a 61. En masculí, victòria del cadet RT. XINXERAM a Felanitx per 51 a 69 i derrota clara del cadet de promoció OPTICALIA MANACOR a casa del Sant Josep per 98 a 44.

LES INFANTILS INNOVATEC SECURITY ACONSEGUEIXEN LA PLAÇA PER JUGAR LA LLIGA ESPECIAL, L’equip infantil de promoció, l’Innovatec Security, va acanseguir una plaça a la lliga especial després d’una gran victòria davant el Ciutat per 78 a 62 en un partit de molt nivell per part dels dos equips. En categoria masculina, derrota del D5 SPORT SHOP davant el Felanitx per 32 a 50 i derrota del OFI-ILLA davant Sa Pobla per 69 a 17.

En categoria mini, els nins del BIOCONSTRUCCIONS PEDRA VIVA-VOYANICS varen guanyar dins la pista de La Salle de Palma per 76 a 96, els minis PARERA ARQUITECTES varen guanyar per 38 a 7 al Felanitx, les minis SERVIMEDIC varen ser superades per Sa Pobla per 68 a 75 i les minis AIXAM MANACOR varen caure per 61 a 31 a casa del Capdepera. Finalment, les nines del nostre premini FANTASYPARK MALLORCA varen fer un gran partit a casa davant les companyes d’Inca.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado