També és molt destacada la seva feina televisiva
22 de novembre a les 20h la sala d'actes de S'agrícola Manacor es va omplir de gom a gom per escoltar la conferència de Toni Gomila titulada "La professió d'actor, llums i ombres”
Amb aquesta conferència s'inicia el cicle Llums i ombres que pretén posar damunt la taula grans figures de la vida manacorina des de la perspectiva humana i professional.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 25/11/2023 - 01:26:00
Toni Gomila, és ben conegut per la seva trajectòria teatral, tant des de la perspectiva de la representació com de la gestió de diversos espais, grups i companyies

Dimecres, 22 de novembre de 2023 ales 20h, la sala d'actes de l'Associació Cultural S'agrícola es va omplir de gom a gom per escoltar la conferència de Toni Gomila titulada "La professió d'actor, llums i ombres". 

Després de les paraules de benvinguda del president, Llorenç Femenias i de la presentació de M. Magdalena Gelabert, que lloà la intel·ligència i la manacorinitat del convidat, s'inicià la xerrada. 

Gomila explicà la seva carrera personal, els premis rebuts i la importància de cada passa que es fa en el camí de les Arts Escèniques. Amb el seu do natural i la intel·ligència que el caracteritza

Toni Gomila, és ben conegut per la seva trajectòria teatral, tant des de la perspectiva de la representació com de la gestió de diversos espais, grups i companyies. També és molt destacada la seva feina televisiva que l'ha duit a convertir-se en un referent entre el públic illenc.

Gomila explicà la seva carrera personal, els premis rebuts i la importància de cada passa que es fa en el camí de les Arts Escèniques. Amb el seu do natural i la intel·ligència que el caracteritza, Toni Gomila mantingué el públic en constant expectativa i comunicà de manera excel·lent quina és la realitat del seu camp professional.

Amb aquesta conferència s'inicia el cicle Llums i ombres que pretén posar damunt la taula grans figures de la vida manacorina des de la perspectiva humana i professional. M. Magdalena Gelabert i Miró. Fotografies Joan Servera Cabrer de Imatjes Manacor.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


2
1
Toni
Una persona prepotent i ressentida ,té aquestes reaccions que té el "senyor" batle ,es motiu és que amb els que li riuen ses gràcies ,no te por ,i en canvi amb la gent que no combrega amb ell ,se sent inferior . Qüestió de poca seguritat amb ell mateix!!!!
Arruix
Batle patètic i sectari! Només acudeix a actes quan hi ha gent de la seva "corda". Fa uns anys fa venir el Bisbe a Manacor, que és una autoritat eclessiàstica encara que no li agradi al Batle, i el va ignorar completament en una actitud menspreable indigna d´un càrrec municipal. Això sí, si compareix per Manacor l´impresentable d´en Valtonyc, el rebrà "baix pali". Vergonya!!!