Així doncs, gràcies a aquesta iniciativa un total de 44 persones
L’Ajuntament d’Inca i el Centre de Formació han celebrat un acte de cloenda per posar punt final als projectes mixtos del sector administratiu i electricitat que s’han dut a terme
Per dur a terme aquests projectes han treballat a diferents àrees de l’Ajuntament, com Policia Local, Igualtat, Serveis, Educació, Esports o Padró, entre altres.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 27/11/2023 - 04:18:00
A més a més, aquest programa aconsegueix sempre un índex d’incorporació laboral molt elevat», assenyala la regidora de Formació i Ocupació, Maria Francisca Barceló.

Cloenda dels projectes mixtos de formació impulsats per l’Ajuntament d’Inca, en el marc del programa SOIB 30 Formació i Ocupació. L’Ajuntament d’Inca i el Centre de Formació han celebrat un acte de cloenda per posar punt final als projectes mixtos del sector administratiu i electricitat que s’han dut a terme durant els darrers mesos, en el marc del programa SOIB 30 Formació i Ocupació. Aquests projectes estan finançats amb fons del SOIB mitjançant la Conferència Sectorial.

Així doncs, gràcies a aquesta iniciativa un total de 44 persones han pogut participar d’un pla formatiu durant 11 mesos, que combina formació i aprenentatge a la vegada que es desenvolupa treball efectiu en l’ajuntament. «Estam molt contents de poder treure endavant el màxim possible de projectes per tal de contribuir activament a fomentar l’ocupació i el treball de qualitat a la nostra ciutat. A més a més, aquest programa aconsegueix sempre un índex d’incorporació laboral molt elevat», assenyala la regidora de Formació i Ocupació, Maria Francisca Barceló.

D’altra banda, s’ha dut a terme també un projecte mixt d’electricitat amb un total de 14 alumes participants, els quals han contribuït a millorar, renovar i desenvolupar tasques de manteniment

En concret, s’han desenvolupat dos projectes mixtos del sector administratiu, un d’auxiliar administratiu i l’altre d’administratiu, en els quals han participat un total de 30 alumnes-treballadors. D’aquesta manera, els alumnes han pogut contribuir a millorar la qualitat del servei de la ciutadania, reduir temps d’espera en la realització de determinades gestion, potenciar la simplificació administrativa i contribuir a l’ampliació de la llei de transparència i accés a la informació pública. Per això, han realitzat tasques per als departaments municipals d’Educació, Cultura, Padró, Esports, Serveis, Igualtat, Policia Local, Biblioteca, Gestió Tributària i Secretaria, entre altres.

D’altra banda, s’ha dut a terme també un projecte mixt d’electricitat amb un total de 14 alumes participants, els quals han contribuït a millorar, renovar i desenvolupar tasques de manteniment a les instal·lacions municipals, així com a incrementar l’eficiència energètica de les instal·lacions elèctriques a edificis municipals. Per dur a terme aquests projectes han treballat a diferents àrees de l’Ajuntament, com Policia Local, Igualtat, Serveis, Educació, Esports o Padró, entre altres.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado