podeu enviar un correu electrònic a [email protected]
Bàsquet Manacor: Els nostres sèniors de lliga Balear segueixen a la part alta de la taula classificatòria després d’una gran victòria a la pròrroga davant el Pollença
Amb un total de 12 equips femenins, 13 equips masculins i una escoleta amb més de cinquant infants, divendres viurem un gran esdeveniments esportiu i social. Us convidam a totes i a tots a assistir a aquesta gran festa
AGENCIA MANACORNOTICIAS 27/11/2023 - 01:27:00
DIVERBÀSQUET DE NADAL DEL 27 DE DESEMBRE ALS 5 DE GENER. El proper dia 27 de gener començarà una nova edició del DIVERBÀSQUET. Un campus per a nines i per a nins nascuts entre el 2008 i el 2020

GRAN VICTÒRIA DEL SÈNIOR CÀRNIQUES SUNYER DE LLIGA BALEAR A POLLENÇA. Els nostres sèniors de lliga Balear segueixen a la part alta de la taula classificatòria després d’una gran victòria a la pròrroga davant el Pollença. En un partit de màxima igualtat i en un ambient molt hostil des de les graderies, els nostres sèniors varen saber competir al màxim i assolir una victòria que els manté empatats a victòries i derrotes amb el líder de la lliga. Gran temporada dels jugadors d’en Josep López i en Juanpe Riera.

Per la seva banda, les sèniors de lliga Balear ESTACIONS DE SERVEI FEBRER MARTÍ varen competir molt bé davant el segon classificat de lliga, el CTEIB-Andratx. Malgrat la derrota per 79 a 60 les nostres jugadores no varen perdre la cara al partit i varen mostrar la seva evolució positiva des de l’inici de temporada.

El Diverbàsquet té un horari de 9:00 a 14:00 amb el servei de matinera gratuït de 8:00 a 9:00. El preu per infants és de 80 euros amb descomptes per a germans. Si necessitau més informació

En categoria insular femenina, derrota a casa del Felanitx de les sèniors DECOPUNT per 65 a 38 i gran victòria del sènior UM BEACH HOUSE per un contundent 85 a 41 davant el BC Santanyí.

En categoria júnior interilles els nostres dos representants varen caure derrotats. Les júniors FORN CA’N TÒFOL varen perdre de manera clara a Maó davant La Salle per 69 a 53 i els júniors MALLORCA SEA PARADISE varen ser superats en un partit molt igualat pel CTEIB per un marcador de 82 a 86.

ELS CADETS BAR EL PORRÓN SEGUEIXEN LIDERANT LA LLIGA PREFERENT. Els cadets dirigits per n’Andreu Serra continuen invictes després de la clara victòria per 92 a 25 davant un inferior Son Servera. Amb aquesta victòria l’equip segueix invicte en sis jornades de lliga. Per la seva banda, les cadets HOLISTIC BERLIN realitzaren un bon partit a Capdepera tot i la derrota per 69 a 57.

En categoria infantil, derrotes del masculí D5 SPORT SHOP davant el Cide per 77 a 67 i derrota de les nines de l’INNOVATEC SECURITY per 60 a 57 a Montuïri. També foren superades les nines del FERRERIA ES BIULÓ a Llucmajor per 50 a 29.

En categoria mini, victòria dels minis BIOCONSTRUCCIONS PEDRA VIVA-HOLISTIC BERLIN per 104 a 81 davant el Sant Josep. Per la seva banda, victòria dels minis PARERA ARQUIETCTES a Artà per 46 a 16 i derrota de les nines del mini AIXAM MANACOR per 57 a 63 davant les companyes d’Artà. Els minis JARDÍ NET varen superar als companys de Sineu per 43 a 27. També varen disfrutar del seu partit les nines de l’iniciació PARERA ARQUITECTES amb els companys i les companyes de Consell.

DIVENDRES DIA 1 DE DESEMBRE A LES 20:00 GRAN PRESENTACIÓ DEL CLUB BÀSQUET MANACOR. Aquest proper divendres dia 1, el poliesportiu de La Salle viurà la presentació dels equips federats i de l’Escoleta d’aquesta temporada 23-24. Amb un total de 12 equips femenins, 13 equips masculins i una escoleta amb més de cinquant infants, divendres viurem un gran esdeveniments esportiu i social. Us convidam a totes i a tots a assistir a aquesta gran festa del bàsquet manacorí.

DIVERBÀSQUET DE NADAL DEL 27 DE DESEMBRE ALS 5 DE GENER. El proper dia 27 de gener començarà una nova edició del DIVERBÀSQUET. Un campus per a nines i per a nins nascuts entre el 2008 i el 2020. El Diverbàsquet té un horari de 9:00 a 14:00 amb el servei de matinera gratuït de 8:00 a 9:00. El preu per infants és de 80 euros amb descomptes per a germans. Si necessitau més informació podeu enviar un correu electrònic a [email protected]

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado