“Parcs i Jardins” (4%), “Senyals i Semàfors” (3%) i “Clavegueram” (3%).
Felanitx: El servei “Línia Verda” ha solucionat 11.600 incidències des de la posada en funcionament la majoria fan referència a escombraries i neteja, seguit de “voreres i calçades”
La tipologia més freqüent és aquella que fa referència a “Escombraries i Neteja” (36%), seguit de “Voreres i Calçades” (17%),”Enllumenat” (12%), “Punts d'Aigua” (4%), “Retirada de Vehicles” (4%)
AGENCIA MANACORNOTICIAS 28/11/2023 - 01:35:00
Així mateix, afegeix que “quan hi ha un canvi de govern com ha passat enguany sovint es canvia l’engranatge dels agents de les diferents àrees competents que responen a les incidències que ens comuniquen

El servei “Línia Verda” ha solucionat 11.600 incidències des de la posada en funcionament. La majoria fan referència a escombraries i neteja seguit de “voreres i calçades”. El servei municipal de comunicació “Línia Verda” ha tramitat i donat solució a un total d’11.600 incidències des de la seva posada en funcionament l’any 2018.

Aquesta aplicació mitjançant la qual la ciutadania pot enviar notificacions amb imatges a través de dispositius electrònics és molt utilitzat per la ciutadania que l’aprofiten per informar de desperfectes localitzats al municipi. En aquest sentit, cal recordar que Línia Verda és una aplicació que serveix per afavorir l'ús de les “bones pràctiques” mediambientals i en conseqüència, en el desenvolupament d'un municipi sostenible.

Així i tot, apunta que “la ciutadania ha de saber que tot i que no es contesten totes les comunicacions que rebem, es tramiten totes. També s’ha de saber que no totes les incidències que rebem es poden solucionar al moment

De fet, la participació i col·laboració ciutadana amb l’Ajuntament de Felanitx a través d’aquest servei “ha experimentat un creixement exponencial” amb l’aps dels anys i “això demostra que és una eina eficaç de resposta per part de l’Ajuntament en la resolució d’incidències”.

Des de la posada en marxa del servei, l'ajuntament ha posat solució a 11.618 incidències.

La tipologia més freqüent és aquella que fa referència a “Escombraries i Neteja” (36%), seguit de “Voreres i Calçades” (17%),”Enllumenat” (12%), “Punts d'Aigua” (4%), “Retirada de Vehicles” (4%), “Parcs i Jardins” (4%), “Senyals i Semàfors” (3%) i “Clavegueram” (3%).

En aquest sentit, la batlessa de Felanitx, Catalina Soler, explica que “donam curs a tot el que ens envia la ciutadania i és una eina molt útil”. Així i tot, apunta que “la ciutadania ha de saber que tot i que no es contesten totes les comunicacions que rebem, es tramiten totes. També s’ha de saber que no totes les incidències que rebem es poden solucionar al moment, ja que per exemple, ens arriben comunicacions de coses que no estan bé com ara voravies o carrers que necessiten d’una inversió molt elevada. En aquests casos, en prenem nota i ho tenim present a l’espera de tenir pressupost o que surti alguna línia de subvencions”.

Així mateix, afegeix que “quan hi ha un canvi de govern com ha passat enguany sovint es canvia l’engranatge dels agents de les diferents àrees competents que responen a les incidències que ens comuniquen i per això algunes no es poden solucionar o es retarda un poc”.

Per poder emprar aquest servei, els usuaris s’han de descarregar l’app Línia Verda. Aquesta aplicació, gratuïta, es pot trobar a Google Play o a App Store. El procediment és ràpid i senzill. També es pot accedir a través del domini www.lineaverdefelanitx.org i es disposa d’un servei telefònic (902 193 768) en horari de 8 a 17 hores.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Positivo para Felanitx y sus habitantes