Putos Modernos arriba a Inca de la mà d’IncaBusiness.
El Teatre Principal acollirà el pròxim 18 de gener la conferència «Putos Modernos© on tour», que donarà el sus al XII cicle d’IncaBusiness impulsat per l’Ajuntament
Les entrades gratuïtes es podran reservar a partir de demà, 5 de desembre de 2023, a través de la web https://teatreprincipalinca.com/.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 04/12/2023 - 05:57:00
«Any rere any, hem treballat decididament per consolidar aquesta iniciativa i posicionar-nos com a punt de referència per conèixer les darreres novetats del sector i les últimes tendències.

Putos Modernos arriba a Inca de la mà d’IncaBusiness. El Teatre Principal d’Inca acollirà el pròxim 18 de gener la conferència «Putos Modernos© on tour», que donarà el sus al XII cicle d’IncaBusiness impulsat per l’Ajuntament d’Inca. «Any rere any, hem treballat decididament per consolidar aquesta iniciativa i posicionar-nos com a punt de referència per conèixer les darreres novetats del sector i les últimes tendències.

Ara, volem donar una passa més i portar a la nostra ciutat vertaders líders d’opinió amb formes molt diferents i tal volta crítiques de veure el seu sector amb la finalitat de generar debat», destaca el regidor de Promoció de la Ciutat, Miguel Ángel Cortés.

Ara, volem donar una passa més i portar a la nostra ciutat vertaders líders d’opinió amb formes molt diferents i tal volta crítiques de veure el seu sector amb la finalitat de generar debat»

Durant la seva ponència Putos Modernos explicarà com varen néixer i perquè s’han fet tan coneguts, especialment entre els amants del màrqueting i la comunicació i faran un repàs a les seves campanyes més conegudes.

Actualment, són una agència creativa que «es dedica a crear objectes, idees, i plans per a sobreviure a la vida moderna». Les entrades gratuïtes es podran reservar a partir de demà, 5 de desembre de 2023, a través de la web https://teatreprincipalinca.com/.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado