Club va convidar a tots els presents a un bon xocalata amb ensaïmada
Divendres passat va tenir lloc a La Salle la presentació oficial del Club Bàsquet Manacor varen ser 350 els jugadors i jugadores que varen poder gaudir d’un dia tan assenyalat i especial
Després dels actes de presentació el Club va convidar a tots els presents a un bon xocalata amb ensaïmada que va ser un gran punt i final a un horabaixa espectacular.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 05/12/2023 - 01:20:00
Finalment cal agrair molt especialment la gran feinada realitzada per la Junta Directiva del nostre Club que va dedicar moltes hores i esforços per tal que aquest gran esdeveniment fos tot un èxit.

GRAN FESTA DE PRESENTACIÓ DEL CLUB BÀSQUET MANACOR. Divendres passat va tenir lloc a La Salle la presentació oficial del Club Bàsquet Manacor.. Amb un total de dotze equips femenins, tretze equips masculins, una escoleta de bàsquet amb més de cinquanta infants i amb un grup de jugadors i jugadores de tecnificació i millora.

Varen ser més de 350 els jugadors i jugadores que varen poder gaudir d’un dia tan assenyalat i especial juntament amb els més de quatre cents familiars i aficionats al bàsquet que ompliren de gom a gom les graderies del poliesportiu manacorí. Després dels actes de presentació el Club va convidar a tots els presents a un bon xocalata amb ensaïmada que va ser un gran punt i final a un horabaixa espectacular.

Club vol agrair a totes les famílies, a tots els jugadors i jugadores, a tots els membres de l’staff tècnic, a tots els espónsors i col.laboladors, a l’escola La Salle de Manacor, a l’Ajuntament i al Patronat

Des d’aquí el Club vol agrair a totes les famílies, a tots els jugadors i jugadores, a tots els membres de l’staff tècnic, a tots els espónsors i col.laboladors, a l’escola La Salle de Manacor, a l’Ajuntament i al Patronat d’Esports de Manacor tot el suport per tal de poder realitzar una festa tan especial i esperada per a totes les persones que formam part de la gran família del Club Bàsquet Manacor.

Finalment cal agrair molt especialment la gran feinada realitzada per la Junta Directiva del nostre Club que va dedicar moltes hores i esforços per tal que aquest gran esdeveniment fos tot un èxit.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado