El cicle, que compta amb la direcció artística del músic Bartomeu Seguí
L'Ajuntament d'Inca i la fundació Es Convent han presentat avui la tercera edició del Festival Internacional de Música Barroca arranca el pròxim 15 de febrer
Com a novetat, la tercera edició es completa amb un programa de conferències dirigides a tots els públics, que pretén situar els concerts programats en el seu àmbit històric i artístic.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 02/02/2024 - 10:18:00
Bartomeu Seguí ha destacat que «enguany comptarem amb la participació d’artistes de primeríssim nivell, amb reconegut prestigi internacional. En total el festival inclou 5 concerts i 3 conferències

III Festival Internacional de Música Barroca d’Inca. L'Ajuntament d'Inca i la fundació Es Convent han presentat avui la tercera edició del Festival Internacional de Música Barroca. El cicle, que compta amb la direcció artística del músic Bartomeu Seguí, arranca el pròxim 15 de febrer.

«Aquesta edició és de consolidació. Donam una passa més i incloem també una part didàctica que ens permetrà contextualitzar el cicle i tots els concerts, alhora que contribuir a difondre i promoure la cultura musical», assenyala la regidora de Cultura Alice Weber.

A més, enguany el festival vol acostar la música antiga al públic més petit, i per aquesta raó el duo Itrich farà un assaig obert per a infants i famílies el dia 3 de març a les 12 hores.

Per la seva banda, Bartomeu Seguí ha destacat que «enguany comptarem amb la participació d’artistes de primeríssim nivell, amb reconegut prestigi internacional. En total el festival inclou 5 concerts i 3 conferències.»

Així doncs, com anys anteriors, el festival acollirà músics de diversos països europeus amb llargues trajectòries i oferirà un programa de música antiga molt divers i interessant, que va des de la música vocal del S.XVI fins a repertori menys conegut de la música barroca eslovaca per a orgue, fins a música de Frescobaldi, Böhm i Bach.

Com a novetat, la tercera edició es completa amb un programa de conferències dirigides a tots els públics, que pretén situar els concerts programats en el seu àmbit històric i artístic. A més, enguany el festival vol acostar la música antiga al públic més petit, i per aquesta raó el duo Itrich farà un assaig obert per a infants i famílies el dia 3 de març a les 12 hores.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Interesante