Aprofitant l’aniversari de l’Agrupació dels Socialistes d’Inca
L’Agrupació dels Socialistes d’Inca ret homenatge als seus militants històrics en la celebració del seu 88è aniversari, Francina Armengol, ha assistit a la celebració
Mercedes Lara, Luís Ribera, Margalida Llobera, Xavier Ramis, Esperança Ramis, Antònia Sabater, Biel Amer, Concepción García, Bartomeu Artigues, Jaume Armengol, Francina Armengol, Antoni Armengol
AGENCIA MANACORNOTICIAS 03/02/2024 - 07:19:00
El Secretari General dels Socialistes d’Inca i batle de la ciutat, Virgilio Moreno, ha convidat a militants i simpatitzants socialistes per commemorar l’aniversari de l’Agrupació, que aquest 2 de febrer compleix 88 anys

L’Agrupació dels Socialistes d’Inca ret homenatge als seus militants històrics en la celebració del seu 88è aniversari. L’acte ha coincidit amb la inauguració de la nova Casa del Poble de l’Agrupació, ubicada a la plaça de Santa Maria la Major, 14. La Secretària General del PSIB-PSOE i presidenta del Congrés dels Diputats, Francina Armengol, ha assistit a la celebració.

El Secretari General dels Socialistes d’Inca i batle de la ciutat, Virgilio Moreno, ha convidat a militants i simpatitzants socialistes per commemorar l’aniversari de l’Agrupació, que aquest 2 de febrer compleix 88 anys. En la celebració, s’ha retut un sentit homenatge a exregidors i militants històrics en agraïment al seu compromís, dedicació i valors socialistes.

Rosario Mateo, Maria Saéz, Mariano Bonillam, Jaume Tortella i Antonio Carrasco. A tots ells i elles Moreno ha volgut agrair el seu “compromís, dedicació i valors socialistes”.

Aprofitant l’aniversari de l’Agrupació dels Socialistes d’Inca, s’ha realitzat la inauguració de la nova Casa del Poble, situada a la Plaça Santa Maria la Major, 14. Durant l’acte, Virgilio Moreno ha destacat que “les portes d’aquesta nova Casa del Poble estan obertes a tothom, tots els inquers i inqueres hi són benvinguts” i també ha destacat la voluntat que la nova Casa del Poble sigui “un espai en el qual puguem dialogar, fer feina i intercanviar opinions, sempre des de la democràcia”.

A més, Moreno ha afegit que “amb l’obertura d’aquesta nova Casa del Poble, els Socialistes d’Inca seguim consolidant el projecte progressista a Inca, un projecte marcat per la gestió eficient i uns marcats valors socialistes que reflecteixen l’orgull d’un passat amb una història molt rellevant, un present sòlid i un gran futur per davant”.

La secretària general del PSIB-PSOE i presidenta del congrés, Francina Armengol, ha fet referència als seus inicis en l’Agrupació, sempre remarcant les seves arrels i el seu orgull inquer entre paraules d’agraïment i emoció: “ hem estat capaços de ser un partit fort i unit i per això som un instrument al servei de la gent, perquè estam en política no per lucrarnos, ni per interessos personals o de partit, sinó per servir a la gent des dels valors, les idees i el diàleg”.

Per la seva banda la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha remarcat la unió que sempre demostra l’Agrupació inquera: “Els Socialistes d’Inca són un referent amb un projecte d’una àmplia majoria per a tot el municipi, i això ho reflecteix amb aquesta nova seu, des de la transparència i l’accessibilitat”.

Finalment, militants i simpatitzants socialistes s’han dirigit cap a la nova Casa del Poble, on s’ha retut un sentit homenatge a 23 ex-regidors i militants històrics: Mercedes Lara, Luís Ribera, Margalida Llobera, Xavier Ramis, Esperança Ramis, Antònia Sabater, Biel Amer, Concepción García, Bartomeu Artigues, Jaume Armengol, Francina Armengol, Antoni Armengol, Rosario Mateo, Maria Saéz, Mariano Bonillam, Jaume Tortella i Antonio Carrasco. A tots ells i elles Moreno ha volgut agrair el seu “compromís, dedicació i valors socialistes”.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Arnau
Paquita Armengol es la deshonra del país, vasalla del falso Doctor Sanchez a las ordenes del golpista traidor Puigdemont, socia de los terroristas de Bildu y simpatizante de los terroristas de Hamas.