És molt important que tenguem una veu al Parlament Europeu
El Consell General d’El Pi ha aprovat anar a les pròximes Eleccions Europees amb el PNV i Coalición Canaria perquè les Balears “tenguin veu a Europa”, assegura el president Tolo Gili
Fa anys que tenim eurodiputats de les Illes, però poca influència, per no dir cap, han tengut a l'hora de millorar la nostra insularitat, que les polítiques agràries o de transport fossin distintes pel fet de ser illes", assegura.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 06/04/2024 - 03:58:00
Gili. “També ens marquen les línies mestres de la política migratòria. Hem de tenir el control de les polítiques migratòries perquè no podem assumir l’entrada de població en situació irregular.

El Pi aprova anar a les Eleccions Europees amb Coalición Canaria i el PNV. El Consell General d’El Pi-Proposta per les Illes ha aprovat per unanimitat reeditar el pacte de fa 5 anys. El Consell General d’El Pi-Proposta per les Illes ha aprovat anar a les pròximes Eleccions Europees del juny amb el PNV i Coalición Canaria perquè les Balears “tenguin veu a Europa”, assegura el president d’El Pi Tolo Gili.

És molt important que tenguem una veu al Parlament Europeu. Des d’allà es decideixen temes tan importants com les polítiques agràries i pesqueres, les polítiques de transport com les taxes verdes que incrementen el preu dels bitllets sense tenir en compte la nostra situació pel fet de ser illes”, explica Gili. “També ens marquen les línies mestres de la política migratòria. Hem de tenir el control de les polítiques migratòries perquè no podem assumir l’entrada de població en situació irregular. També hem d’influir en les polítiques energètiques, augmentar la nostra sostenibilitat i afavorir les energies renovables".

El president ha explicat que “tant el PNV com Coalición Canaria són partits que amb els quals hem col·laborat i són miralls en els quals reflectir-se per continuar creixent com a formació política”.

El president ha explicat que “tant el PNV com Coalición Canaria són partits que amb els quals hem col·laborat i són miralls en els quals reflectir-se per continuar creixent com a formació política”. Gili assegura que “aquesta alinaça amb PNV i CC permet sumar esforços perquè les Illes Balears tenguin veu a Europa. Fa anys que tenim eurodiputats de les Illes, però poca influència, per no dir cap, han tengut a l'hora de millorar la nostra insularitat, que les polítiques agràries o de transport fossin distintes pel fet de ser illes", assegura.

Gili recorda que “ara redoblarem els esforços perquè els illencs entenguin la importància de la cita electoral del pròxim mes de juny i les Balears tenguin, a la fi, una veu real a Europa”, ha sentenciat. Declaracions del president després del Consell General celebrat a Son Siurana, Ariany.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Positivo