Per tant, l'Ajuntament d'Inca i Joan XXIII col·laboraran tant en l'àmbit docent
El Conservatori Municipal d'Inca i la Fundació Patronat Joan XXIII signen un conveni de col·laboració per a promoure la música i la integració social
Joan XXIII, per així millorar la qualitat de vida de les persones i, al mateix temps, promoure la música com una eina pedagògica i d'integració social", assenyala el batle d'Inca, Virgilio Moreno.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/04/2024 - 07:16:00
Així doncs, amb la finalitat d'impulsar una coral els usuaris de la fundació disposaran d'una sessió setmanal de 60 minuts, de formació bàsica musical i coral, als espais del Conservatori Municipal d'Inca.

El Conservatori Municipal d'Inca i la Fundació Patronat Joan XXIII d'Inca signen un conveni de col·laboració per a promoure la música i la integració social. El Conservatori Municipal d'Inca i la Fundació Patronat Joan XXIII d'Inca han signat un conveni de col·laboració amb l'objectiu de promoure la música com a eina pedagògica i d'integració social en la comunitat. D'aquesta manera, ambdues entitats es comprometen a impulsar sinergies i col·laborar en la constitució d’un grup coral.

"Estam contents de donar una passa més en l'estreta col·laboració que mantenim amb la Joan XXIII, per així millorar la qualitat de vida de les persones i, al mateix temps, promoure la música com una eina pedagògica i d'integració social", assenyala el batle d'Inca, Virgilio Moreno.

En aquest sentit, el regidor delegat del Conservatori, Andreu Caballero, destaca que “aquesta signatura conjunta posa de manifest la voluntat compartida d’acostar la música en totes les seves facetes

Així doncs, amb la finalitat d'impulsar una coral els usuaris de la fundació disposaran d'una sessió setmanal de 60 minuts, de formació bàsica musical i coral, als espais del Conservatori Municipal d'Inca. A les sessions serà present el docent del Conservatori, que durà a terme l'activitat; juntament amb personal de suport i els educadors de Joan XXIII d'Inca.

Per tant, l'Ajuntament d'Inca i Joan XXIII col·laboraran tant en l'àmbit docent com d'organització d'actes i concerts relacionats amb l'activitat, i aprofitar els recursos i beneficis que aquest acord tengui per als participants, la comunitat educativa del centre i la població en general.

En aquest sentit, el regidor delegat del Conservatori, Andreu Caballero, destaca que “aquesta signatura conjunta posa de manifest la voluntat compartida d’acostar la música en totes les seves facetes a tota la població, especialment en l'àmbit educatiu i cultural”.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Positivo