La campanya re-uniform, promoguda per l'empresa Insigna
A partir d'ara, els agents de la Policia Local a Sant Llorenç podran reciclar els seus uniformes que ja no són útils per a la seva activitat diària i convertir-los en nous materials útils
Aquesta iniciativa permet que els materials recollits siguin transformats en noves fibres tèxtils, que es poden utilitzar per a la fabricació de nous articles.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 21/05/2024 - 10:21:00
La regidora de Policia Local, Emilia Díaz-Asensio ha volgut destacar la importància de posar en marxa iniciatives com aquesta i que des de la Policia Local volem també donar exemple i promoure

La Policia Local de Sant Llorenç des Cardassar posa en marxa el servei de reciclatge dels seus uniformes amb la campanya re-uniform de l'empresa Insigna.. A partir d'ara, els agents de la Policia Local podran reciclar els seus uniformes que ja no són útils per a la seva activitat diària i convertir-los en nous materials útils.

La Policia Local de Sant Llorenç pretén amb aquesta iniciativa, fomentar la sostenibilitat i el reciclatge dins la institució. Els uniformes són una part important de l'activitat dels agents, i el seu reciclatge suposa una oportunitat per contribuir a la preservació del medi ambient, la reducció dels residus i col·laborar així en la construcció d'un futur més sostenible per a tothom.

Amb la gestió responsable dels uniformes , feim una passa més per a contribuir a la preservació del nostre entorn i el compromís del nostre Ajuntament amb el reciclatge i la sostenibilitat.

La campanya re-uniform, promoguda per l'empresa Insigna ens ofereix una solució ecològica per reciclar uniformes i altres materials tèxtils. Aquesta iniciativa permet que els materials recollits siguin transformats en noves fibres tèxtils, que es poden utilitzar per a la fabricació de nous articles.

La regidora de Policia Local, Emilia Díaz-Asensio ha volgut destacar la importància de posar en marxa iniciatives com aquesta i que des de la Policia Local volem també donar exemple i promoure pràctiques sostenibles i respectuoses amb el medi ambient dins la nostra activitat laboral. Amb la gestió responsable dels uniformes , feim una passa més per a contribuir a la preservació del nostre entorn i el compromís del nostre Ajuntament amb el reciclatge i la sostenibilitat.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Positivo Ojalá cunda el ejemplo