PORTES OBERTES AL CLUB BÀSQUET MANACOR.
Les portes del Bàsquet Manacor s'obren de manera gratuïta per a tots els infants, joves i famílies que vulguin entrar a formar part de la nostra família
VINE A FORMAR PART DE LA GRAN FAMÍLIA DEL BÀSQUET MANACOR Informació Whatsapp 678 431 634 (Bernat) 669 858 296 (Toni).
AGENCIA MANACORNOTICIAS 04/06/2024 - 08:46:00
Tant si sou familiars de nines o nins no iniciats en el bàsquet que voleu conèixer el nostre esport com si sou els pares o les mares de jugadores i jugadors federats

PORTES OBERTES AL CLUB BÀSQUET MANACOR. Durant tot el mes de juny i fins que finalitzi la temporada et convidam a formar part del nostre club. Les portes del Bàsquet Manacor s'obren de manera gratuïta per a tots els infants, joves i famílies que vulguin entrar a formar part de la nostra família.

Tant si sou familiars de nines o nins no iniciats en el bàsquet que voleu conèixer el nostre esport com si sou els pares o les mares de jugadores i jugadors federats que voleu que el vostre fill o la vostra filla pugui fer un bot qualitatiu, millorar i progressar dins el món del bàsquet podeu entrar a formar part del Club Bàsquet Manacor.

Com s'ha comentat, les portes són obertes a totes les categories federades a partir d'iniciació fins a categoria júnior tant en femení com en masculí.

Com s'ha comentat, les portes són obertes a totes les categories federades a partir d'iniciació fins a categoria júnior tant en femení com en masculí. VINE A FORMAR PART DE LA GRAN FAMÍLIA DEL BÀSQUET MANACOR Informació Whatsapp 678 431 634 (Bernat) 669 858 296 (Toni).

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado