Felanitx
El ForaSon Fest una proposta lúdica impulsada pels mateixos joves del municipi
Es tracta d’un programa que preten oferir activitats d’oci saludable basades en la pràctica esportiva i cultural.
felanitx.org 28/05/2024 - 13:11:07

El ForaSon Fest una proposta lúdica impulsada pels mateixos joves del municipi

Es tracta d’un programa que preten oferir activitats d’oci saludable basades en la pràctica esportiva i cultural.

El departament de Joventut de l'Ajuntament de Felanitx amb la col·laboració dels joves del municipi han preparat un vespre diferent per joves de 12 a 17 anys, amb activitats variades i adaptades a tots els públics.

Tendrà lloc el dissabte 8 de juny a les instal·lacions del Poliesportiu Guillem Timoner de les 20 a les 24h.

Segons explicaren ells mateixos "aquesta és una nit amb propostes pensades per nosaltres i que volem que pugui arribar a tots els nostres amics i companys d'aquestes edats". Els joves organitzadors s'han distribuït en diferents comissions per tirar endavant aquesta proposta, en la qual preveuen un gran vespre d’entreteniment. Els integrants d’aquesta organització són joves que cursen els primers cursos d’ESO i que per Pasqua van realitzar la formació en “ Animació Juvenil “ que va oferir l’Àrea de Joventut.

El ForaSon Fest està dividit en tres tipus d'activitats. Per una banda, els tornejos esportius i d'esports electrònics, que inclouen un torneig de futbol bombolla 4x4; un torneig de bàsquet 3x3 i un torneig de Brawlstars . A això s'hi suma una àmplia oferta d'activitats durant tot el vespre; tallers de polseres, tatuatges, inflables interactius, tir amb arc, decoració de ventalls, Fanzines i un llarg etcètera.

A més de les activitats, a l'espai del Poliesportiu hi trobaran dues foodtrucks on podran agafar forces per passar la vesprada. La vetlada acabarà amb l'actuació de la batucada dels Espiatocats.

La regidora de Joventut, Marina Obrador, explica que "massa vegades pensam amb activitats per a infants i altres per joves més grans i ens queda enmig una franja d'edat que moltes vegades no sabem què oferir-los. D'aquesta manera, amb propostes i activitats que han sortit d'ells mateixos sabem del cert que tendran èxit".

El ForaSon Fest és un dels programes que l’Àrea de Joventut recupera amb molta il·lusió, per tal de crear un espai de trobada i relació entre el jovent, davant la manca d’oci que hi ha a l’actualitat al municipi.

Per assistir-hi és imprescindible haver realitzat la inscripció, al manco a una activitat, que es durà a terme de l'1 al 5 de juny de forma online.

 

Reciente
Visto
Comentado