Els mallorquins venguin a consumir a les botigues i restaurants d’Inca.
Ajuntament d'Inca juntament amb diferents associacions, torna a posar en marxa una campanya per promoure el comerç de proximitat a les botigues i comerços de la ciutat el dia de Sant Sebastià
“A Inca, tothom que vengui hi trobarà un centre comercial a cel obert, a banda d’un aparador de la gastronomia local i de Mallorca. Per no parlar de l’oferta cultural que hi ha”
AGENCIA MANACORNOTICIAS 18/01/2023 - 10:23:00
"Esperam que aquest divendres 20 molts de ciutadans que tenen festa s'apropin a Inca a comprar i a menjar, com és tradició", assenyala el regidor de Comerç i Promoció de la ciutat, Miguel Ángel Cortés.

L'Ajuntament d'Inca posa en marxa una campanya per promoure el comerç a la ciutat el dia de Sant Sebastià. Com cada any, la finalitat és animar que dia 20 els mallorquins venguin a consumir a les botigues i restaurants d’Inca.

Un any més, l'Ajuntament d'Inca, juntament amb diferents associacions, torna a posar en marxa una campanya per promoure el comerç de proximitat a les botigues i comerços de la ciutat el dia de Sant Sebastià. "Esperam que aquest divendres 20 molts de ciutadans que tenen festa s'apropin a Inca a comprar i a menjar, com és tradició", assenyala el regidor de Comerç i Promoció de la ciutat, Miguel Ángel Cortés.

D’aquesta manera, l’objectiu és fomentar l’economia local alhora que donar a conèixer i posar en valor l'ampli ventall de productes i serveis que es poden trobar a la capital del Raiguer.

D’aquesta manera, l’objectiu és fomentar l’economia local alhora que donar a conèixer i posar en valor l'ampli ventall de productes i serveis que es poden trobar a la capital del Raiguer. A més, també cerca mostrar la gran oferta gastronòmica que hi ha, amb nombrosos cellers, restaurants de tota mena de cuina, forns i pastisseries, etc.

A Inca, tothom que vengui hi trobarà un centre comercial a cel obert, a banda d’un aparador de la gastronomia local i de Mallorca. Per no parlar de l’oferta cultural que hi ha”, conclou per la seva banda el batle, Virgilio Moreno.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado