256 NINS/ES AL RENSHINKAN TROFEU DE JUDO, ARTA 2024
256 nins/es al Renshinkan Manacor i Llevant Trofeu de Judo Artà 2024 s'inicia el festival amb 20 col·legis participants i benvinguda per part de l'alcalde Sr. Manolo Galán
Manacor els Col·legis Jaume Vidal, Simó Ballester, Pureza de María, Moli d'en Xema, Sa Torre i el Renshinkan, Sa Coma el Punta de N Amer, de Sant Llorenç el Mestre Guillem Galmes
AGENCIA MANACORNOTICIAS 07/02/2024 - 03:28:00
Superhero Academi (Palma) Montaura (Mancor de la Vall) Gabriel Comas i Ribas (Esporles) Judo Brenes (Sa Pobla ) Mallorca Nord Judo ( Pollença) Col·legi Frai Juniper Serra (Petra).

256 NINS/ES AL RENSHINKAN TROFEU DE JUDO, ARTA 2024. S'inicia el festival amb les paraules de benvinguda per part de l'alcalde Sr. Manolo Galán lliurant les corresponents distincions als 20 col·legis participants: Superhero Academi (Palma) Montaura (Mancor de la Vall) Gabriel Comas i Ribas (Esporles) Judo Brenes (Sa Pobla ) Mallorca Nord Judo ( Pollença) Col·legi Frai Juniper Serra (Petra).

Manacor els Col·legis Jaume Vidal, Simó Ballester, Pureza de María, Moli d'en Xema, Sa Torre i el Renshinkan, Sa Coma el Punta de N Amer, de Sant Llorenç el Mestre Guillem Galmes, de Cala Millor na Penyal, S'Alzinar de Capdepera, S'Auba de Cala Ratjada i el Renshinkan,i els amfitrions d'Artà Poliesportiu Na Caragol, i de sa Colònia de Sant Pere el Rosa dels Vents.

Cala Millor na Penyal, S'Alzinar de Capdepera, S'Auba de Cala Ratjada i el Renshinkan,i els amfitrions d'Artà Poliesportiu Na Caragol, i de sa Colònia de Sant Pere el Rosa dels Vents.

Deu tapissos habilitats per a la modalitat exhibició de randori, 144 nens i nenes de 3 a 14 anys, dos monitors per grup, les tècniques dels més petits van fer que el públic gaudís de veure el judo dels seus fills/es, sobre tots els que participaven per primera vegada en un festival d'aquestes característiques.

La 2a part, la competició, 4 van ser els tatamis que van entrar en funcionament els 112 atletes van realitzar un judo molt veloç en què s'entreveuen futures promeses del nostre judo Balear. Totes les actuacions dels al.lotes/es van ser molt aplaudits pels allà presents. L´organització del Renshinkan va conduir el festival d´una manera impecable fent d´aquest un dels tornejos de més ressonància que es coneixen al nostre territori Balear

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado